The Chandler School - Parking Structure

Details

Architect Pica + Sullivan Architects
Client The Chandler School
Location Pasadena, CA

Overview

This project included a new multi-level parking structure and elevator tower. The structure was built into a hillside and featured board-formed concrete and IPE wood. Its design complemented the craftsman-style architecture along The Arroyo. The structure included six electric vehicle charging stations and site work included a new outdoor gathering space for students atop the bluff. “Chandler’s Board and Administration wanted a first class project and Illig Construction delivered it – on budget. The Illig team listened well, were nimble, and gave straight answers.” - John Finch, Head of School

Project Category

Clients

Join our growing team
of industry experts

Careers